Kulturë

Arben Bala aktor me perspektivë në ...

25.03.2011
Arbeni këtë mundësi e shfytëzoi maksimalisht.Me talentin dhe punën arriti të bëhet i njohur  .Tani më nuk janë vetem rrolet kriminele qe i ipen në film,Arbeni luajti në këta......

Pjesë teatrale me aktorin shqiptarë...

08.03.2011
Aktori Besim Jakupi nga Pershevca e Tetovës, me banim në Oslo të Norvegjisë, gjithnjë e më shumë është aktiv në teatër dhe film.  Kësaj radhe ai vjen me një pjesë......

Opinione: Ku "fshihet" autonomia e ...

20.10.2010
Lexova diku në shtypin vendor se "Fabrika" e famshme e para 4-5 viteve ka nxjerrë përsëri piptha të rinj... Atëbotë, të gjithë ata që e kanë të freskët mbamendjen,......

Emin Azemi: A ka senzorë kundër paa...

24.05.2010
Senzorët që do tëpërdoren, si masa parandaluese për moslejimin e glasave të pikojnë mbi kokat e heronjve maqedonas, përbëjnë sihariqin mëshpresëdhënës se Maqedonia, megjithatë po ecë në hap me......