Kulturë

“Kënga Magjike 2009”, 12 këng&e...

09.12.2009
Ende nuk dihet se si ka qenë vlerësimi i këngëtarëve kosovarë për Adelinën, edhe pse thuhet se ata nuk kanë i kanë dhënë asaj votat maksimale. Adelina Ismajli, e......

Kremtohet solemnisht 28 Nëntori në ...

30.11.2009
Festa e 28 Nëntorit – dita e flamurit u mbajtë në Oslo në një sallë moderne dhe ishte përlplot e mbushur sikurse sic është bërë traditë për komunitetin shqiptarë......

Blero premton album të ri

21.10.2009
" Unë mendoj që më së miri është të krijojmë sa më shumë këngë, dhe çdo artist të jetë origjinal në muzikën që e kultivon. Nuk ka rëndësi a......

Adelina Ismajli në Saint Tropez

21.07.2009
Këto ditë është folur shumë në media për mundësinë e një martese të këngëtares 29-vjeçare e cila në fakt nuk ka arritur të martohet asnjëherë më parë. Ishte shumë......

Leonora Jakupi do të martohet?

16.07.2009
 Më saktë, ky artikull për herë të parë është publikuar në ueb-faqen nga Shqipëria ballkanweb.com. Mirëpo, këngëtarja Jakupi e ka demantuar këtë, duke pohuar se e gjitha është një thashetheme......