“Kënga Magjike 2009”, 12 këngëtarë votuan kundër Adelina Ismailit

“Kënga Magjike 2009”, 12 këngëtarë votuan kundër Adelina Ismailit

Ende nuk dihet se si ka qenë vlerësimi i këngëtarëve kosovarë për Adelinën, edhe pse thuhet se ata nuk kanë i kanë dhënë asaj votat maksimale. Adelina Ismajli, e cila në këtë festival u paraqit e veshur në kilota dy javë më parë, në natën finale u paraqit e mbuluar dhe bëri “shaka” me producentin e këtij festivali Ardit Gjebrea, të cilit i tha se kur kishte dalë “ajo e zhveshur në skenë, Lady GaGa ka qenë e vogël”.Kënga e saj “Nuk ngec” ka bërë shumë adhurues në Shqipëri, përderisa mësohet se ajo ka pasur edhe një numër të madh të votave që ka marrë nga publiku. (Express