Sport

Kuvendi vjetor në klubin e futbollit «...

21.03.2011
Innkalling til årsmøte i RILINDJA idrettslag 03 Apr. 2011 kl 15.00 Årsmøtet avholdes på klubbens lokaler i Grenseveien 32A Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest 27 Mar.......

Manifestim sportiv në Drøbak

30.11.2009
Organizatori i turnirit “Adem Jashari” në Drøbak z. Nasuf Xhylani u nda I kënaqur edhe kesaj radhe me organizimn e këtij evenimenti sportiv ku dhe kishte mysafirë special nga......

E ndali Danimarkën

10.09.2009
Shqipëria e ka shfaqur njërën prej ndeshjeve më të mira të fazës kualifikuese të Botërorit 2010. Kuqezinjtë, të mërkurën mbrëma në Tiranë barazuan me kryesuesin e Grupit 1, Danimarkën,......