Kulturë

Moske, Gjysmëfinalja e Festivalit Europ...

15.05.2009
Kejsi Tola me këngën "Carry me in your dreams" (Më merr në ëndërr) kualifikohet për në natën finale të Festivalit Europian që po zhvillohet në skenën e Moskës. Shqipëria......

LORNA NË KOSOVË

09.05.2009
Premiera kosovare e filmit “Heshtja e Lornës” është dhënë mbrëmë në kinemanë “ABC”. Në këtë rast ishin të pranishëm regjisorët Jean – Pierre dhe Luc Dardenne, aktorët Arta Dobroshi,......