Moske,  Gjysmëfinalja e Festivalit Europian

Moske, Gjysmëfinalja e Festivalit Europian

Kejsi Tola me këngën «Carry me in your dreams» (Më merr në ëndërr) kualifikohet për në natën finale të Festivalit Europian që po zhvillohet në skenën e Moskës. Shqipëria konkuroi mbrëmë në gjysmëfinalen e dytë me me 18 shtete të tjera, si  Azerbajxhani, Kroacia, Qipro, Danimarka, Estonia, Greqia, Hungaria, Irlanda, Lituania, Moldavia, Norvegjia, Polonia, Serbia, Sllovakia, Sllovenia dhe Ukraina etj