Arkiva

Donjeta Deli konkuron per Miss Norway 2016

11.04.2016
Miss Norway 2016: Ta ndihmojmë Donjetën që të arris në finale! Donjeta Deli eshte një vajzë shqiptare që konkuron ne miss Norvegjia dhe tani ka arritur te kaloj ne gjysëfinale......

Mysafir i radhës në radio!

19.03.2016
Në radio mysafrë i radhës djaloshi tani më i njohur me artin e tij humoristik, Qendrim Gashi! Qendrimi ka disa dhjetra video të publikuara ne kanalin Youtube dhe per herë......

Aleanca për Shqiptarët në Oslo

19.02.2016
Sonte në lokalet e Shoqatës Besa në Oslo dhe me pastaj edhe në Radio Rilindja përfaqësues të dy partive politike, Z. Ziadin Sela kryetar i Levizjes per reforma në......