Më ne fund, ju paraqesim webfaqen e re te shqiptarëve në Norvegji.

Më ne fund, ju paraqesim webfaqen e re te shqiptarëve në Norvegji.

I nderuar vizitor, kemi kënaqësinë të ju prezantojmë webfaqen tonë te re, shpresojmë që të jemi më aktiv tash e tutje dhe te jemi me afër me ju duke ju sjell informatat e fundit mbi shqiptaret ne Norvegji.

E falënderojmë shumë, kompaninë Ornio AS për ndërtimin e webfaqes.