Risi! Të gjitha eventet shqiptare në Norvegji, tash në një vend.

Risi! Të gjitha eventet shqiptare në Norvegji, tash në një vend.

Shume gjera ndodhin rreth nesh, si koncerte të ndryshme, evente sportive, kulturore etj.

Tash e tutje e keni më të lehte të mbeteni i informuar se kur dhe ku janë këto evente. Në faqen tonë, tash e tutje do e gjeni një lidhëze (link) që quhet «Eventet» ku ne rregullisht do ta azhurnojmë me eventet e radhës.

Në qoftë se kemi harruar ndonjë event pa publikuar ju lutem na informoni përmes postes elektronike: [email protected]