Arkiva

Cmimi për kontribut të vecantë i takoi Rad...

19.08.2016
Në kuadër të manifestimit "Dita e Diaspores", Prishtinë, Ministria e Diaspores mbajti ceremoninë e ndarjes se cmimeve "Mërgimtari i Vitit dhe Gazetari me shkrimin/kroniken ose emisionin më të mirë......