Arkiva

Cmimi për kontribut të vecantë i takoi Rad...

19.08.2016
Në kuadër të manifestimit "Dita e Diaspores", Prishtinë, Ministria e Diaspores mbajti ceremoninë e ndarjes se cmimeve "Mërgimtari i Vitit dhe Gazetari me shkrimin/kroniken ose emisionin më të mirë......

Ushqim tradicional në Holmlia

27.05.2016
Prezantimi i shqiptarëve me stand shitjeje ushqimi tradicional në Lusetjerndalen në Holmlia/Oslo,më 28 dhe 29 MAJ 2016! Në kuadër të festivalit vjetor që mbahet ne Holmlia ku organizatorë janë VÆR......

Donjeta Deli konkuron per Miss Norway 2016

11.04.2016
Miss Norway 2016: Ta ndihmojmë Donjetën që të arris në finale! Donjeta Deli eshte një vajzë shqiptare që konkuron ne miss Norvegjia dhe tani ka arritur te kaloj ne gjysëfinale......

Mysafir i radhës në radio!

19.03.2016
Në radio mysafrë i radhës djaloshi tani më i njohur me artin e tij humoristik, Qendrim Gashi! Qendrimi ka disa dhjetra video të publikuara ne kanalin Youtube dhe per herë......

Aleanca për Shqiptarët në Oslo

19.02.2016
Sonte në lokalet e Shoqatës Besa në Oslo dhe me pastaj edhe në Radio Rilindja përfaqësues të dy partive politike, Z. Ziadin Sela kryetar i Levizjes per reforma në......