Mysafiri i radhës në Radio Rilindja, Oslo

Mysafiri i radhës në Radio Rilindja, Oslo

Si cdo te premte, edhe kësaj here me mysafirin e radhës do të jemi Live nga ora 20-23

Teologu, Fatmir Shabani -kryetar i QIKSHN- së vjen me informata rreth punëve të kësaj qendre, zgjedhja e kryesise se re, aktivitetet, planet dhe masat e reja qe po zbatohen per mbrojtje nga Covid- 19.

Na ndiqni, jemi ne te gjitha rrjetet dhe gjithashtu këtu në Facebook me video shpërndarje.

www.albaner.no