Mysafiri z. Erin Kurmaku në Radio Rilindja

Mysafiri z. Erin Kurmaku në Radio Rilindja

E premtja në Radio Rilindja,

Mysafiri ynë dhe i juaji: z. Erin Kurmaku – profesor internacional në interpretim në piano dhe një njeri me bagazhë të madhë të të shkollimit. Do të jetë një program i begatë me profesorin e muzikës!

Na ndiqni të premten në transmetim Live, prej orës 20.00-23.00

www.radiorilindja.no ose për më shumë informata në www.albaner.no