Mysafiri i radhës në Radio Rilindja, Oslo

Mysafiri i radhës në Radio Rilindja, Oslo

Fillojmë muajin nëntor ( muaji i shqiptarëve) me mysafirin e radhës!

Këtë të premte me ne në studio, z. Muzli Hakaj – trener dhe refer në karate.
Poashtu edhe ish trener në futboll të ligës së dytë. Muzliu ishte i përndjekur dhe i burgodsur politikisht nga regjimi sërb në Ish Jugosllavi.

Na ndqini në programin e të së premtes prej orës 20.00 – 23.00

Jemi Live në Facebok me video shperndarje dhe në të gjitha rrjetet tjera.

www.radiorilindja.no
www.albaner.no
https://www.youtube.com/channel/UCILc8vNAUB8ow8J3q0D2mhA
https://twitter.com/RilindjaNorway
https://www.instagram.com/radio.rilindja.norway/