Mysafiri i radhës në Radio Rilindja, Oslo

Mysafiri i radhës në Radio Rilindja, Oslo

E premtja eksluzive!
Njeriu i cili tërë qenien e tij njerëzore po ja kushton kombit tonë për t’i dalë në ndihmë, duke ju siguruar kulm mbi koke, gjeti kohë nga koha e tij e çmuar të jetë edhe me ne në programin e të së premtes.
Prandaj ju lutemi që ta ndiqni në intervistën me të madhin hoxhë e humanistin z.Halil Kastrati.
Jemi Live me video shpërndarje këtu ne Facebook dhe në të gjitha rrjetet mediatike..