Arkiva

Cmimi për kontribut të vecantë i takoi Rad...

19.08.2016
Në kuadër të manifestimit "Dita e Diaspores", Prishtinë, Ministria e Diaspores mbajti ceremoninë e ndarjes se cmimeve "Mërgimtari i Vitit dhe Gazetari me shkrimin/kroniken ose emisionin më të mirë......

Ushqim tradicional në Holmlia

27.05.2016
Prezantimi i shqiptarëve me stand shitjeje ushqimi tradicional në Lusetjerndalen në Holmlia/Oslo,më 28 dhe 29 MAJ 2016! Në kuadër të festivalit vjetor që mbahet ne Holmlia ku organizatorë janë VÆR......