Presidenti i Kosovës feston 17 Majin me miqët Norvegjezë!

Presidenti i Kosovës feston 17 Majin me miqët Norvegjezë!

Presidenti i Kosovës feston me miqtë Norvegjezë!
Dita Kombëtare e Norvegjisë u festua me miqtë norvegjezë edhe në Prishtinë. Norvegjia sot është ndër avokueset më të zëshme në promovimin e të drejtave dhe lirive të njeriut dhe të paqes në botë. Mbi këto vlera, Norvegjia ka përkrahur edhe aspiratën e Kosovës për liri dhe barazi. Mbi këto vlera kemi ndërtuar miqësinë tonë. Popullit norvegjez i jemi përherë mirënjohës për mbështetjen në të kaluarën dhe sot. Presidenti i Kosovës Hashim Thaqi