Gëzuar 28 Nëntorin

Gëzuar 28 Nëntorin

Urime populli ynë i dashur dita e Flamurit dhe e pavarësisë së shtetit sot e 105 vjet. Ta gëzojmë, ta duam dhe ta ruajmë shtetin tonë. ??