Arkiva

Tema kvled om turisme i albanskspråklig...

17.04.2009
17. april kl 17.30 foreningene ”Albansk Ungdom”,  ”Albansk Ungdom Oslo” og ”Albansk Studentforening” arrangerer temakveld om turisme i albanskspråklige land. Blant de inviterte har vi Alket Islami som for......

Mirë se vini tek albaner.no

01.03.2009
Të dashur vizitorë mirë se erdhët tek ueb faqja për mërgatën shqiptare në Norvegji. Siç shihni kemi bëre disa ndryshime ne dizajn dhe strukturën për lehtësimin e freskimit te......