Arkiva

STELLA CASTING � søker skuespille...

21.04.2009
Vi jobber med filmen om Nokas ranet som er det største ranet som er begått i Norge noen gang.Der skjedde i Stavanger i 2004.   Vi vil veldig gjerne komme i......

Agani: Vizita e Tadiqit shkaktoi ndjenja t...

19.04.2009
  Në konferencën për media që e dha kryetari i Partisë së Drejtësisë, Dr. Ferid Agani, ndër të tjera tha se vizita e fundit e kryetarit të Republikës së Serbisë,......

Deponohet deklarata në GJND

17.04.2009
Dokumenti bazë prej 200 faqesh dhe aneksi prej 300 faqeve të tjera është dorëzuar tek Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë rreth orës 11:00 nga përfaqësuesi i Kosovës në këtë proces,......

Tadiq dërgon “mesazhe paqeje� n...

17.04.2009
“Kam vetëm një porosi në këtë ditë hidhërimi dhe shprese njëkohësisht, për botën e krishterë. Kam vetëm porosi paqeje; paqe për serbët, shqiptarët, për të gjithë që jetojnë në......