Arkiva

Agani: Vizita e Tadiqit shkaktoi ndjenja t...

19.04.2009
  Në konferencën për media që e dha kryetari i Partisë së Drejtësisë, Dr. Ferid Agani, ndër të tjera tha se vizita e fundit e kryetarit të Republikës së Serbisë,......

Deponohet deklarata në GJND

17.04.2009
Dokumenti bazë prej 200 faqesh dhe aneksi prej 300 faqeve të tjera është dorëzuar tek Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë rreth orës 11:00 nga përfaqësuesi i Kosovës në këtë proces,......

Tadiq dërgon “mesazhe paqeje� n...

17.04.2009
“Kam vetëm një porosi në këtë ditë hidhërimi dhe shprese njëkohësisht, për botën e krishterë. Kam vetëm porosi paqeje; paqe për serbët, shqiptarët, për të gjithë që jetojnë në......

Tema kvled om turisme i albanskspråklig...

17.04.2009
17. april kl 17.30 foreningene ”Albansk Ungdom”,  ”Albansk Ungdom Oslo” og ”Albansk Studentforening” arrangerer temakveld om turisme i albanskspråklige land. Blant de inviterte har vi Alket Islami som for......

Mirë se vini tek albaner.no

01.03.2009
Të dashur vizitorë mirë se erdhët tek ueb faqja për mërgatën shqiptare në Norvegji. Siç shihni kemi bëre disa ndryshime ne dizajn dhe strukturën për lehtësimin e freskimit te......