SHIKONI TV LIVE

STELLA CASTING � søker skuespillere til film lagring

21.04.2009

Vi jobber med filmen om Nokas ranet som er det største ranet som er begått i Norge noen gang.Der skjedde i Stavanger i 2004 luxury replica watches.

 

Vi vil veldig gjerne komme i kontakt med Albanere i Norge mellom 28 og 45 år.


Arabia Saudite njeh pavarësinë e Kosovës

Njohja e pavarësisë së Kosovës nga ana e Arabisë Saudite u bë realitet
21.04.2009

Ministria e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Arabisë Saudite njoftuan publikisht se kanë bërë njohjen e Pavarësisë së Republikës së Kosovës. Në njoftim thuhet se Mbretëria e Arabisë Saudite e njeh Pavarësinë e Republikës së Kosovës në bazë të vullnetit të shprehur të popullit të Kosovës për pavarësi dhe në bazë të lidhjeve ekzistuese fetare dhe kulturore në mes të popullit të Kosovës dhe asaj të Arabisë Saudite.

Mbretëria e Arabisë Saudite shpreson se me njohjen e Republikës së Kosovë si shtet i pavarur dhe sovran do të kontribuoj pozitivisht në ngritjen e sigurisë dhe të stabilitetit të Kosovës dhe të vendeve të rajonit.

Njohja nga Arabia Saudite shpie numrin e njohjeve në 58-të.


Tadiq në Kosovë, vizitë e një karakteri privat dhe fetar

Vizitën e presidentit serb Boris Tadiq në Kosovë, duhet ta shohim si vizi
20.04.2009

Vizitën e presidentit serb Boris Tadiq në Kosovë, duhet ta shohim si vizitë të një karakteri privat dhe fetar, si vizitë të një qytetari të Serbisë, ka deklaruar të dielën kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, më t'u kthyer nga vizita në Slloveni
Duke u përgjigjur në pyetjen tjetër se a është bërë trysni ndaj institucioneve të Kosovës që të realizohet kjo vizitë, kryeparlamentari Krasniqi tha se të gjitha proceset e deritashme janë bërë në bashkëpunim me faktorin ndërkombëtar, ndaj edhe kjo vizitë është bërë në koordinim me ndërkombëtarët.

Ndërkaq i pyetur nëse i theu rregullat Tadiq me vizitën gjatë luxury replica watches festës së Pashkëve në Kosovë dhe me deklaratën politike që dha, kryeparlamentari Krasniqi theksoi se kjo është përgjegjësi e ekzekutivit dhe e atyre që janë përgjegjës për sigurinë në Kosovë.

Krasniqi të dielën u kthye nga Lubjana, ku mori pjesë në punimet e Kongresit të Lëvizjes Ndërkombëtare Evropiane dhe Lëvizjes Evropiane të Sllovenisë, si dhe pati takime me udhëheqjen më të lartë të Sllovenisë. /Telegrafi/

Agani: Vizita e Tadiqit shkaktoi ndjenja të hidhura

PD kërkon nga miqtë ndërkombëtar t'ia mundësojn&am
20.04.2009

 

Në konferencën për media që e dha kryetari i Partisë së Drejtësisë, Dr. Ferid Agani, ndër të tjera tha se vizita e fundit e kryetarit të Republikës së Serbisë, Tadiqit në Kosovë, pikërisht në dhjetëvjetorin luxury replica watches e përkujtimit të mijëra të masakruarve dhe të të vrarëve shqiptarë nga i njëjti shtet, që kurrë nuk kërkoi falje për gjenocidin e kryer mbi një popull të tërë të pafajshëm, shkaktoi ndjenja shumë të hidhura në mesin e qytetarëve të Kosovës.


Deponohet deklarata në GJND

Kosova ka deponuar sot tek Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë n&
17.04.2009

Dokumenti bazë prej 200 faqesh dhe aneksi prej 300 luxury replica watches faqeve të tjera është dorëzuar tek Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë rreth orës 11:00 nga përfaqësuesi i Kosovës në këtë proces, britaniku Michael Wood. Kjo është konfirmuar nga ministri i Punëve të Jashtme, Skënder Hyseni.


 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00