Sivjet dasma e Norës

Sivjet dasma e Norës

E lodhur nga koncertet e ndryshme nëpër Kosovë, Shqipëri dhe Diasporë, këngëtarja Nora Istrefi gjen kohë edhe për të fejuarin e saj, Robertin me të cilin shihen nëpër ahengje të mëdha që mbahen në Prishtinë. Nora, është njëra prej këngëtareve të vetme kosovare që këtë vit nuk arriti të merr çmim në Top – Fest 6 në Shqipëri, ndërkaq klipet e saja nuk ishin të nominuara as në Video-Fest 08 në Kosovë. Megjithatë, ajo thotë se është e kënaqur me punën e saj dhe se është shumë e lumtur që ka për të fejuar Robertin! Kur është puna për martesën përgjigje nuk ngurron të jep edhe Roberti, i fejuari i Norës, i cili thotë se do të organizoj dasmën në oborr me tradita të vjetra shqiptare…