Premierë filmike:  "AZEM GALICA" Halil Budakova

Premierë filmike: "AZEM GALICA" Halil Budakova

Filmi kinematografik titullohet «Azem Galica» ku vetë regjisori ka edhe rolin kryesorë ë këtë film…

Tashmë filmi është paraqitur në kinemat e Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë kurse si disaporë ne jemi të parët që patëm rastin të shfaqim këtë filmë në video bim kinematografik sëbashku me artistët që luajnë në rolet kryesore e ata janë: Halil Budakova ,Qun Lajqi, Adem Mikulovci, Enver Petrovci, Reshat Arbana, Hadi Shei , Gjocaj Lushtaku, Haki Kikaj etj.
Adresat ku do te shfaqet filmi janë: