Fondi humanitar "Ndihmo te varfërve" Norvegji pasurohet me web faqe profesionale!

Fondi humanitar "Ndihmo te varfërve" Norvegji pasurohet me web faqe profesionale!

Këto ditë fondi humanitar «Ndihmo të varfërve u pasurua edhe me webfaqen e saj mjaft profesionale dhe pritet që të ket efikasitet ne mënyren e regjistrimit dhe perdorimit ku dhe njëkohësisht donimit të të mirave materiale.
Këtë faqe kaq të bukur e bëri sikurse cdoherë dhe per secilën organizatë shqiptare, Flamur Mavraj.
Vizitoni këtë webfaqe bëmirëse duke klikuar në linkur në vazhdim: www.ndihmo.no