Mysafir i radhës në radio!

Mysafir i radhës në radio!

Në radio mysafrë i radhës djaloshi tani më i njohur me artin e tij humoristik, Qendrim Gashi!

Qendrimi ka disa dhjetra video të publikuara ne kanalin Youtube dhe per herë të parë debutoi ne skenë më 17 shkurt 2016, në festën e pavarësisë së Kosovës, organizuar nga Rinia Shqiptare dhe Studentet Shqiptarë në Norvegji!

Ai mbrëmë para dëgjuesve te Radio Rilindjes në Oslo, solli nje program te begatuar komik dhe besoj se kanë kaluar nje mbremje te mirë me valët e Radio Rilindjes dhe me humoristin Qendrim A. Gashi gjith degjuesit po edhe shikuesit pasi qe programi jonë shkonë edhe me video ndarje!

Suksese Qendrimit dhe presim projekte madhore ne te ardhmen ashtu sic edhe na premtoi vet ai!

Metush B.