Aleanca për Shqiptarët në Oslo

Aleanca për Shqiptarët në Oslo

Sonte në lokalet e Shoqatës Besa në Oslo dhe me pastaj edhe në Radio Rilindja përfaqësues të dy partive politike, Z. Ziadin Sela kryetar i Levizjes per reforma në PDSH dhe Rilindja Demokratike Kombëtare me kryetarin e saj z. Vesel Memedi prezantuan platformen e tyr ete perbashket  politike dhe mundesinë per përfaqësim të diaspores Shqiptare në qeverisje dhe adminstrim shteteror!