Mirë se vini tek albaner.no

Të dashur vizitorë mirë se erdhët tek ueb faqja për mërgatën shqiptare në Norvegji. Siç shihni kemi bëre disa ndryshime ne dizajn dhe strukturën për lehtësimin e freskimit te faqes.
Për shkake teknike qe kishim faqja ishte offline për gati një javë për ketë kërkoj ndjesë, shpresojmë që në te ardhëm t’u shmangem këtyre gabimeve për ketë kemi kërkuar transferimin e ueb faqes ne një hapësirë (host) tjetër.
Me kaq ne stafi i Albaner.no ju dëshirojmë një ditë te mire ne vijim.