Intervista me mysafirë!

Intervista me mysafirë!

Para para mbylljes së sezonit veror, vazhdojmë me intwrvistat e radhës.
Me ne në studio një afariste shqiptare nga Zvicra dhe blogeri shqiptarë nga Kosova!

Na ndiqni nga ora 20.00-23.00