GËZUAR DITËLINDJEN, NORVEGJI!

GËZUAR DITËLINDJEN, NORVEGJI!

 Flamujt norvegjez valojnë në cdo skaj, rruget e kryeqitetit janë perplot të mbushura me nxënës të të gjitha shkollave. Mbretëria nga balkoni i pallatit shtëror pershëndet të gjithë ata që  në rresht parakalojnë në oborrin e pallatit. Cdo shkollë  prezantohet me korrin e vet dhe veshjen specifike të tyre. Poashtu sot pallatin shtetëror ne rresht parakalojnë, organizatat e ndryshme shtetërore.

Poashtu parakalimi më kryesorë dhe ai fundit është edhe paraklimi i maturantëve të cilët kanë veshje të vecantë, ku shumica ne kombilizone ngjyrë kuqe, dhe parakalojnë me makina te ndryshme te rregulluara per ketë ditë të madhe.