Aksident në Novi-Sad, vdes shqiptari nga Kosova

Aksident në Novi-Sad, vdes shqiptari nga Kosova

Sipas mediave, jetën e ka humbur Xhevat R. nga Deçani, ndërsa janë lënduar lehtë vozitësi 45-vjeçar Bajram Ç. nga Deçani dhe 26-vjeçari Eljon K. nga Prishtina.Sipas policisë së Novi Sadit, nga shkaqe të panjohura deri më tani, vozitësi ka humbur kontrollin ndaj automjetit dhe ka dalë nga rruga.Policia ka ndaluar Bajram Ç. nën dyshimin se ka kryer vepër të rëndë ndaj sigurisë së trafikut publik dhe kundër tij do të ngritet akuzë penale. /GAZETAEXPRESS/