Regjistrohu nga DIASPORA – Census NORTH MACEDONIA 2021

Regjistrohu nga DIASPORA – Census NORTH MACEDONIA 2021

Të dashur bashkatdhetarë me shtetësi në Repubikën e Maqedonisë së Veriut!
Tani kanë kaluar 21 ditë që kur ka flluar regjistrimi nga diaspora, dhe deri më sot kemi pasur 1120 regjistrime nga Norvegjia.
Duhet ta bëjmë që të gjithë regjistrimin, t`i ndihmojmë ata që kanë nevojë për ndihmë që Uragani i shqipeve të diasporës me gjithë shqipet në Iliridë të ju tegojmë se sa jemi në numër!
Prandaj ju lutemi që ta merreni me seriozitet punën e regjistrimit.
Ja linqet se ku duhet te hynii për t`u regjistruar:
Vëni re!
Në një profil të hapur mund t`i regjistroni 5 persona, prandaj një familje 5 anëtarëshe kryen regjsitrimin në një profil të hapur.
Profilin e hapeni duke e dhënë numrin e amzës dhe postën elektronike., ku dhe do te ju dergohet kodi per hapje të profilit për vetëregjistrim.
Nëse kini nevojë në ndihmë, na kontaktoni në portalin tonë, Albanere i Norge, në posten elektronike: [email protected], Radio Rilindja ( Metush Bajrami, mob. 977 141 59) apo edhe tek personat përgjegjës që të ju ofrojmë ndihmë!
Personat e autorizuar për Oslo me rrethinë:
Kujtim Elezi, mob. 466 38 535
Jetmir Rustemi, mob. 993 94 358
Isen Sulejmani, mob. 463 87 880
Suksese!