Kida & Poni LIVE

Një koncert LIVE për të gjithë ata që duan të kalojnë një mbrëmje të bukur bashkë me miqtë dhe familjen.

Të ftuarat – këngëtaret e njohura Poni dhe Kida, në kombinim me stafin tonë të kualifikuar, si në fushën e ndriçimit po ashtu dhe të zërit, ju garantojnë një natë të paharruar!

Poni vjen për herë të parë në Oslo – vetëm për ju enkas, me një paraqitje LIVE. Ajo, bashkë me Artan Xhaferin – një mjeshtër i njohur në ‘Keys-organo’, do t’ju sjellin nostalgjinë për atheun tonë të dashur e të braktisur që tashmë shtrihet diku larg…

Kida gjithashtu vjen në bashkëpunim me Dj Frostin – tanimë jo pak të njohur për publikun shqiptar, sa brenda po aq edhe jashtë vendit, dhe ju garantojnë një mbrëmje të këndshme.

 vazhdim, ju vëjmë në dijeni se ne jemi pëgjegjës dhe të obliguar për t’ju garantuar një mbrëmje të hareshme, ashtu siç meritoni ju të gjithë shqiptarët e Oslos.

Ju mirëpresim!

Informatat në vazhdim:

Dyert hapen në orën 20:00
Hyrja kushton 250 KR
Mosha e lejuar prej moshës 18-vjeçare.
Parkimi është falas deri në 600 vende.
Rezervimin mund ta bëni me kohë!
Nëse nuk keni rezervuar ulësen/tavolinën, atëherë kërkoni ndihmë nga organizatorët tanë për të gjetur një vend të pështatshëm për ju.

Për çdo informatë tjetër mund të na konaktoni edhe në numrin e telefonit: +4746401701
Në facebook: 47events.
Në facebook: «Rinia Shqiptare Në Norvegji» – «Albansk Ungdom I Norge»
Në instagram: 47events.
Mos harroni të shtypni butonin PËLQE/LIKE!
Kështu do të keni mundësinë të ndiqni çdo të re nga ne.

Ju faleminderit!

Gamleveien 88, 1476 Lørenskog, Norge

location_city
Get2Gether, Triaden
place
Gamleveien 88, 1476 Lørenskog, Norge
event_available
09.12.2017 20:00