29 rezultat/e me fjalën/fjalinë: "25"

"28 Nëntori – Dita e flamurit...

29.10.2011
Siç ju patëm lajmëruar këtë jave do ju informojmë  më në detaje mbi datën dhe pjesëmarrësit për festimin e kësaj dite te veçantë për popullin tone, ditës se Flamurit. Këtë......

Haradinaj kërkon që zgjedhjet lokal...

23.05.2009
"Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka analizuar me kujdes zhvillimet rreth organizimit të zgjedhjeve lokale 2009 e në veçanti rreth orarit zgjedhor dhe ka vendosur të sugjeroj datën......

Festa e Kurban Bajramit ne xhamine e re te sh...

15.10.2013
Festa e Kurban Bajramit ne xhamin e re të shqiptarëve në Oslo Me rastin e festës të kurban Bajramit, në xhaminë e re të shqiptarëve u organizua falja e Kurban......

Kujtime jetësore: ATDHETARI MURAT JASHAR...

08.06.2012
  MURAT JASHARI: NGA KUJTIMET E MIA (Pashtriku.org, 30. 05. 2012) - FILLIM KORRIKU 1998 - Isha me kamionin plotë duke u kthye nga Lichtenstein për në banesë Murg/SG, fshat i......

Ambasadori i RM-së, realizoi takimin me...

27.09.2011
Ambasadori i RM-së, realizoi takimin me bashkatdhetarët shqiptarë nga Maqedonia. 27.09.2011 Takimi me ambasadorin e parë të Republikës së Maqedonisë në Norvegji, z. Enver Abdullahu, u realizua në lokalet e pronarit ......