187 rezultat/e me fjalën/fjalinë: "20"

Donjeta Deli konkuron per Miss Norway 2016

11.04.2016
Miss Norway 2016: Ta ndihmojmë Donjetën që të arris në finale! Donjeta Deli eshte një vajzë shqiptare që konkuron ne miss Norvegjia dhe tani ka arritur te kaloj ne gjysëfinale......

"28 Nëntori – Dita e flamurit...

29.10.2011
Siç ju patëm lajmëruar këtë jave do ju informojmë  më në detaje mbi datën dhe pjesëmarrësit për festimin e kësaj dite te veçantë për popullin tone, ditës se Flamurit. Këtë......