74 rezultat/e me fjalën/fjalinë: "15"

Puna e palodhoshme e autorit , sjell rezultat...

25.02.2013
Mirëpritet profesori dhe ish ushtari i uçk-së  prof. dr. Nusret PLLANA Bashkatdhetarët tanë në Norvegji e mirëpriten praninë e profesorit Pllana edhe kësaj radhe në Oslo ku ai bëri paraqitjen......

Shkolla shqipe ne Oslo, kremton 15 vjetorin&#...

03.03.2010
  Udhëheqësia e shkollës shqipe "NAIM FRASHËRI" në Oslo, fton të gjithë punëtorët e arsimit, ish nxënësit së bashku me prinërit e tyre si dhe bashkatdhetarët e Oslo-s me rrethinë......

150 mijë € për enciklopedinë...

25.09.2009
Partitë opozitare në Maqedoni kërkojnë përgjegjësi për botim skandaloz, të cilin e promovoi vetë Qeveria e Maqedonisë, gjegjësisht kryeministri, Nikola Gruevski.Ish-kryeministri i Maqedonisë, Vlado Buckovski deklaroi se me botimin......

Kukës, sulmohet familja kosovare. Arrest...

08.07.2009
  Dy grabitës të pamaskuar kanë ndalur mjetin me të cilin udhëtonte familja kosovare dhe në tentativë për të marrë një nga fëmijët kanë qëlluar duke plagosur nënën 28 vjecare.......