Donjeta Deli konkuron per Miss Norway 2016

11.04.2016

Miss Norway 2016: Ta ndihmojmë Donjetën që të arris në finale!

Donjeta Deli eshte një vajzë shqiptare që konkuron ne miss Norvegjia dhe tani ka arritur te kaloj ne gjysëfinale kështu që perkrahja e shqiptarëve ne Norvegji eshte më se e nevojshme që kjo bukuroshe shqiptare nga Drammeni i Norvegjisë të ngjitet edhe me lartë, pra në finale!

Donjetën mund ta ndiqni ne facebook, blogin e saj dhe ne instagram!

M.Bajrami, Oslo

Albaner.NO

 


Mysafir i radhës në radio!

19.03.2016

Në radio mysafrë i radhës djaloshi tani më i njohur me artin e tij humoristik, Qendrim Gashi!

Qendrimi ka disa dhjetra video të publikuara ne kanalin Youtube dhe per herë të parë debutoi ne skenë më 17 shkurt 2016, në festën e pavarësisë së Kosovës, organizuar nga Rinia Shqiptare dhe Studentet Shqiptarë në Norvegji!

Ai mbrëmë para dëgjuesve te Radio Rilindjes në Oslo, solli nje program te begatuar komik dhe besoj se kanë kaluar nje mbremje te mirë me valët e Radio Rilindjes dhe me humoristin Qendrim A. Gashi gjith degjuesit po edhe shikuesit pasi qe programi jonë shkonë edhe me video ndarje!

Suksese Qendrimit dhe presim projekte madhore fake montblanc watches uk ne te ardhmen ashtu sic edhe na premtoi vet ai!

Metush B.

 


Aleanca për Shqiptarët në Oslo

19.02.2016

Sonte në lokalet e Shoqatës Besa në Oslo dhe me pastaj edhe në Radio Rilindja përfaqësues të dy partive politike, Z. Ziadin Sela kryetar i Levizjes per reforma në PDSH dhe Rilindja Demokratike Kombëtare me kryetarin e saj z. Vesel Memedi prezantuan platformen e tyr ete perbashket  politike dhe mundesinë per përfaqësim të diaspores Shqiptare në qeverisje dhe adminstrim shteteror!

  

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00

 

 Radio Rilindja Oslo Dux bluza dhurata e lojes shperblyese

Radio Rilindja Oslo nett radio

Rrjeti i biznesit Shqiptar

       Radio Rilindja Oslo dhurata e lojes shperblyese

Radio Rilindja Oslo nett radio