Pikniku vjetor, mysafir special ministria e diasporës!

06.06.2014

Nesër më datë 7 qershor duke filluar nga ora 12:00  në fushën e Ekebergut organizohet piknik veror me nxenesit e dy shkollave atë të shkollës shqipe "Naim Frashëri" dhe asaj të mesim-besimit "Urtësia"! Aktivitetet  e tyre shkolore zhvillohen ne QIKSHN-ë kështu që ne këtë piknik janë të mirëseardhur të gjithë e sidomos replika klockor sverige prinder me fëmijë që ata të njihen mes veti dhe të loziin sebashku ne fushen e madhe te Ekebergut!

Këshilli i prindërve dhe ai organizativ do të pergadisin ushqim ne zgarë dhe për të gjithë të pranishmit do të servohet ushqimi dhe pijet gratis!

Janë të ftuara ekipe të futbollit dhe musafir nga Suedia,  perfaqësues nga ministria e diasporës z. Xhevat Isufi njëherit mësues i dallluar në Suedi!


Takim informativ në Oslo!

23.05.2014

Dje në qytetin e Oslo,s gjegjësisht në hotelin Frogner House Norum, u mbajtë një takim informativ investues me temën: "Diaspora Investon" projekt ky nga USAID!

Mbledhja u organizua nën regjinë e Ambasadës së Republikës së Maqedonisë dhe  shkëlqesisë së tij z. Enver Abdullahi! Mysafirë në këtë takim të radhës ishin, znj. Teuta Arifi, kryetare komunës së Tetovës, kryetari i Odës ekonomike për Tetovë, z. Menderez Kuqi poashtu Driton kreca, kurse nga USAID z. Carl Larkis. 

Ekipi para të pranishmëve prezantoi projektin IPARK në zonën e lirë të Tetovës!

Për më shumë informata vizitoni portalin orologi rolex replica e tyre në www.tidztetovo.com

 


Advokatfirmaet Rusiti, Oslo

09.05.2014

Tani shqiptarët e Norvegjisë do të kenë mundësinë të kenë avokatin e tyre shqiptarë! Bëhet fjalë për avokatën e parë shqiptare me përvojë disa vjeçare në avokatura te njohura si psh. Andersen & Bache-Wiig. Bëhet fjalë për bashkatdhetaren tonë, Kumrije Rusiti e cila këto ditë  hapi avokaturën e saj private me emrin:" Advokatfirmaet Rusiti"
Stafi i Albaner.No dhe Radio Rilindja i dëshirojmë shumë suksese në punë e saj profesionale!


Banesa të reja me çmime fantastike! Shijone detin tonë Shqiptarë

24.04.2014

 

SARANDA – PERLA VERORE SHQIPTARE


REALIZO ËNDËRRËN TUAJ - INVESTO DHE MENDO PËR TË ARDHMËN TUAJ!

DËSHIRONI TË INVESTONI NË BREGDETIN SHQIPTARË?

OFERTA PËR JU ME CMIME TË VOLITSHME, DHE SIGURI NË INVESTIMIN TUAJ KAPITAL, ATËHERË MOS HEZITONI!


BANESAT JANË BUZË DETIT, DHE NË KËTË QYTET TË BUKUR DIELLI RREZON 260 DITË!


INVESTONI PËR SHPYRTIN TUAJ!
INVESTONI PËR FAMILJEN TUAJ!
PËRJETO PARAJSËN PËR SË GJALLI NË SARANDËN E BUKUR!


SARANDA NUK ËSHTË LARGË NË VIJË AJRORE PËR 4 ORË JEMI ATJE NGA OSLO!


INFORMATAT RRETH BANESAVE NË SHITJE MUND TI MERRNI NË SARANDË E OSLO!

NË SARANDË KONTAKTO: 0035 56 82 058 181 repliche orologi di lusso


NË OSLO: 920 12 585 ose 954 89 512 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00

 

 Radio Rilindja Oslo Dux bluza dhurata e lojes shperblyese

Radio Rilindja Oslo nett radio

Rrjeti i biznesit Shqiptar

       Radio Rilindja Oslo dhurata e lojes shperblyese

Radio Rilindja Oslo nett radio