Radio Rilindja, Oslo me program te bujshëm!

20.02.2015

http://www.btkd.co.uk/personal.php?page=Replica-Piaget-Watches.html

Radio Rilindja, Oslo tani më po mbush 27 vite të plota me programe replica watches nga me te ndryshmet, ku cdo jav nuk i mungojnë intervistat me mysafirë në studio!

Portali ynë do të publikojë disa nga intervistat me te rendesishme të vitit qe e lam pasë 2014, dhe muajt e parë të vitit 2015.

 
 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00

 

 Radio Rilindja Oslo Dux bluza dhurata e lojes shperblyese

Radio Rilindja Oslo nett radio

Rrjeti i biznesit Shqiptar

       Radio Rilindja Oslo dhurata e lojes shperblyese

Radio Rilindja Oslo nett radio