Cmimi për kontribut të vecantë i takoi Radio Rilindjes

19.08.2016

Në kuadër të manifestimit "Dita e Diaspores", Prishtinë, Ministria e Diaspores mbajti ceremoninë e ndarjes se cmimeve "Mërgimtari i Vitit dhe Gazetari me shkrimin/kroniken ose emisionin më të mirë për diasporën!

Cmimi per kontribut të vecantë në promovimin e diasporës shqiptare i u dha Radio Rilindjes në Oslo, me ekipin e përbërë nga 4 persona edhe at: Alush Baliqi, Metush Bajrami, Rexhep Shehu dhe Bajram Maksuti!

 

 

 

 


Ushqim tradicional në Holmlia

27.05.2016

Prezantimi i shqiptarëve me stand shitjeje ushqimi tradicional në Lusetjerndalen në Holmlia/Oslo,më 28 dhe 29 MAJ 2016!

Në kuadër të festivalit vjetor që mbahet ne Holmlia ku organizatorë janë VÆR STOLT, kësaj radhe mundësia i jipet edhe Shoqatës Rilindja, përkatësisht Radio Rilindja në Oslo që të marrë pjesë në shitjen e ushqimit tradicional shqiptarë! 
Kjo u arrit falë znj. Dinore Cakaj (politikane shqiptare ne Arbeiderpartiet) që e pa shum të arsyeshme që Radio Rilindja të ndihmohet në këtë drejtim duke e vleresuar lartë kontributin serioz te stafit të radios!

Festivali do të mbahet me datë 28 dhe 29 maj 2016 ( e shtunë dhe e diel) pra neser dhe pasnesër, duke filluar nga ora 13:00 dhe do te zgjasë deri me ora 21:00

Sponzorë pjesmarrjeje ne kete eveniment internacional janë:
QIKSHN-ja, KLUBI I FUTBOLLIT RILINDJA, ADRIATIC +, ADRIATIK LIVS
( Mundësinë e keni edhe ju qe deshironi te na ndihmoni duke sjell ushqime tradicionale sikurse po i paraqesim ne foto, sepse ushqimet qe nuk na perkasin neve shqiptareve nuk kemi te drejte t`i shesim)

Shpresojmë të na vizitoni dhe perkrahni në këto dy ditë, sepse me nje fjalë po prezantojmë kulturën tonë si shqiptarë dhe njëkohësisht deshirojmë t`i krijojmë një buxhet simbolik Radio Rilindja në Oslo!

Për informata më të hollësishme drejtohuni ne këtë numer: 911 10 838

 Donjeta Deli konkuron per Miss Norway 2016

11.04.2016

Miss Norway 2016: Ta ndihmojmë Donjetën që të arris në finale!

Donjeta Deli eshte një vajzë shqiptare që konkuron ne miss Norvegjia dhe tani ka arritur te kaloj ne gjysëfinale kështu që perkrahja e shqiptarëve ne Norvegji eshte më se e nevojshme që kjo bukuroshe shqiptare nga Drammeni i Norvegjisë të ngjitet edhe me lartë, pra në finale!

Donjetën mund ta ndiqni ne facebook, blogin e saj dhe ne instagram!

M.Bajrami, Oslo

Albaner.NO

 


 

                      Rilindja Video Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

 

                         Rilindja Nett Radio

Radio Rilindja Oslo nett radio

       Radio Rilindja Oslo cdo të premte 20.00 - 23.00

 

 Radio Rilindja Oslo Dux bluza dhurata e lojes shperblyese

Radio Rilindja Oslo nett radio

Rrjeti i biznesit Shqiptar

       Radio Rilindja Oslo dhurata e lojes shperblyese

Radio Rilindja Oslo nett radio